Marta Pontnou, presentarà el seu llibre “Sexe Ficció” a Balaguer

Es tracta d’una activitat de “8 de març, 8 mesos” del SIAD Noguera

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera continua la campanya “8 de març, 8 mesos”, de reivindicació dels drets la dona. L’activitat d’aquest mes de juliol comptarà amb la participació de l’estilista, assessora d’imatge i escriptora catalana Marta Pontnou, que presentarà el seu llibre “SEXE FICCIÓ. Manual per a pubilles del segle XXI”, un al·legat a favor de la passió i l’elegància, il·lustrat per la Raquel Gu.

El llibre SEXE FICCIÓ és un recull dels articles àcids i divertits que Marta Pontnou ha publicat al diari digital de cultura Núvol durant l’últim any. En el seu llibre, l’autora desmunta, sense pèls a la llengua, els estereotips, les pors i els complexos de les pubilles del segle XXI. Amb molta ironia i amb una exactitud hilarant, Pontnou i el seu grup d’amigues, les Putes Celebrities, es rebel·len contra la grisor de la pandèmia i planten cara als homes que viuen ancorats al parvulari de l’amor.

La presentació es farà el divendres 9 de juliol de 2021, a les 20.00 hores, al claustre del Consell Comarcal de la Noguera. També s’instal·larà un punt de venda on es podrà comprar el llibre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.