Es manté el servei d’autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la línia Lleida-La Pobla en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es continuarà realitzant amb autobús durant els propers dies com a conseqüència dels treballs de reparació en una de les unitats de tren que ofereixen servei en aquesta línia.

Aquesta unitat de tren es troba immobilitzada des del passat dijous dia 23 de gener quan, coincidint amb les fortes pluges provocades pel temporal ‘Gloria’, es va produir un despreniment d’un bloc de pedra que va impactar contra la capçalera del tren al seu pas per Àger. Aquest fet va provocar la immobilització del vehicle i el seu trasllat als tallers d’FGC, on des d’aleshores els tècnics de Ferrocarrils han treballat en la reparació de les peces afectades per l’impacte. Una vegada finalitzats els treballs de reparació dels elements afectats, es realitzarà l’auditoria tècnica que determinarà quan es restablirà el servei a tota la línia.

Pel que fa al servei entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, amb l’excepció de les següents circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:

De dilluns a dijous: tren de les 5.25h amb sortida de Lleida, destinació La Pobla de Segur i tren de les 19.46h amb sortida de La Pobla de Segur, destinació Lleida
Els divendres: tren de les 5.25h amb sortida de Lleida, destinació La Pobla de Segur i tren de les 21.46h amb sortida de La Pobla de Segur, destinació Lleida
Els diumenges: tren de les 19.00h amb sortida de La Pobla de Segur, destinació Lleida
L’horari de sortida de l’autobús substitutori serà l’habitual dels trens i s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren, trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.