Malestar de l’Ajuntament de Bellcaire per la resolució definitiva dels PUOSC 2020-2024

El PUOSC ha denegat l’ajut per la construcció de la sala escolar del CEIP Bonavista

Foto: www.escolabonavista.com

L’alcalde de Bellcaire Jaume Montfort ha mostrat la seva disconformitat amb la resolució definitiva del PUOSC 2020-2024, aprovada el passat divendres per la Comissió de Cooperació Local de Catalunya. Aquesta resolució ha denegat l’ajut que l’Ajuntament de Bellcaire havia demanat per construir una sala escolar al CEIP Bonavista.

Pel batlle d’aquest municipi de la Noguera aquesta decisió genera “un dèficit important del municipi que continuarà i suposarà que els alumnes i el jovent facin activitat física a l’aire lliure, inclòs amb dies de pluja i fred, a més de no dotar-los d’un espai per dur a terme altres actes i activitats”. Per l’alcalde de Bellcaire d’Urgell l’actual PUOSC tenia unes bases “molt diferents dels anteriors, de difícil comprensió, com tothom reconeixia; a més de poca transparència i molta subjectivitat”. Monfort ha assenyalat que en la resolució provisional, ja “se’ns va denegar la subvenció sense justificar la puntuació, rebaixada respecte als informes dels Serveis Territorials de Lleida”. Per això, l’alcalde de la localitat de la Noguera considera que els tècnics tenen un “total desconeixement de la realitat de les nostres contrades”. A tot això, Montfort ha assenyalat que confiaven a rebre l’ajut, ja que van fer “les al·legacions amb els criteris indicats del departament de presidència”. Tot i això, després de trigar 4 mesos en donar una resolució definitiva, segueixen sense justificar el perquè de la denegació, “una mostra més de poc rigor i moltes incongruències, a més d’un menyspreu a la nostra Vila, condemnant-la a no tenir un equipament clau i impensable de no tenir-lo en ple segle XXI”.

Montfort ha fet aquesta queixa conjuntament amb els alcaldes de Corbins, Palau d’Anglesola i Ivars d’Urgell, municipis als qui també se’ls hi ha denegat l’ajuda PUOSC que havien sol·licitat.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.