Màgia Infantil en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental a Balaguer

La comarca de la Noguera ha celebrat al llarg d’aquesta setmana diversos actes en motiu del dia Mundial de la Salut Mental. Les activitats han arribat a la capital de comarca aquest mateix dijous 10 d’octubre dia de la seva commemoració. El pavelló del Molí de l’Esquerrà ha acollit alumnes de 5è i 6è de primària de la ciutat de Balaguer durant un espectacle de màgia a càrrec de Mago Toni, qui també és psicòleg de Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) de Sant Joan de Déu.

Precisament aquest dijous es complexi un any de la constitució de la Taula de Salut Mental de la Noguera formada per diversos agents que intervenen en l’àmbit arreu de la comarca. Aquest projecte permet a institucions i entitats treballar de forma conjunta i realitzar activitats com les d’aquesta setmana, dirigides a tota la comarca i a tots els públics.

Les activitats han englobat diferents temàtiques relacionades amb la Salut Mental com l’entorn familiar, la prevenció o la importància de la sensibilització per lluitar contra l’estigmatització.

Els actes commemoratius del dia Mundial de la Salut Mental a la comarca de la Noguera finalitzen a Balaguer aquest mateix dijous a dos quarts de 8 del vespre amb un videofòrum del documental “El desequilibri perfecte” i una tertúlia a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.