Magda Gregori publica “Salut! La vida amb elles”

El llibre ha arribat a les llibreries aquesta setmana i visualitza la feina de les dones professionals del món de la sanitat fent un recorregut vital des del naixement fins a la mort

“Salut! La vida amb elles” és el nou llibre de la periodista i escriptora nascuda a Vilamajor, Magda Gregori. Un recorregut per la vida a través del testimoni de tretze dones professionals del món de la sanitat. Pediatres, llevadores, psicòlogues, terapeutes, infermeres, ginecòlogues entre altres perfils sanitaris expliquen la importància de l’acompanyament en moments tants importants de la vida com el naixement però també tan crus i reals com la mort. Un recorregut per la vida a través de les professionals del món sanitari.

La periodista va començar a escriure el llibre just abans que  la pandèmia, poses de manifest la vulnerabilitat de l’ésser humà fet que ens recorden constantment aquestes testimonis del llibre.

El llibre, publicat per editorial Fonoll i amb un disseny d’Arnau Torrente a la coberta és també una sèrie de la revista digital La Mira de la qual Gregori n’és cap de redacció. Jordi Borràs, membre també de l’equip de la Mira ha estat l’encarregat de realitzar les fotografies de les converses de la periodista amb aquestes 13 dones que atenen, acompanyen i que expliquen una vida tant elegant com incerta.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.