Magda Gregori i Joaquim Forn recorden ‘Aquell octubre’

La periodista i l’exconseller d’interior fan una crònica d’una jornada històrica amb entrevistes amb més de 200 anònims que van fer possible una jornada històrica

Recentment, s’han complert 5 anys d’aquestes imatges, urnes i paperetes arribant als col·legis electorals gairebé de manera clandestina en la jornada electoral de l’1 d’octubre del 2017. Ara, mitja dècada després, la periodista Magda Gregori i conseller d’interior del moment, Joaquim Forn, fan una crònica del que van ser aquells dies amb el llibre ‘Aquell octubre’. Més de 200 entrevistes als anònims que van fer possibles una jornada electoral històrica.
Una radiografia d’unes jornades que havien de ser decisives pel país i que van suposar també un moviment social que encara avui és una mostra d’orgull per tots els que hi van participar. A més a més, pels dos autors, Gregori i Forn, el llibre ha servit per reviure aquell combat electoral i fer-ho des d’un punt de vista diferent de com ho van fer in situ aquell primer d’octubre.
Aquell octubre, editat per enciclopèdia Catalana, es troba a les llibreries des del passat 1 d’octubre, aniversari d’una jornada històrica.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.