L’Olot sentencia el Balaguer al descens

El Balaguer tenia el factor pista a favor en el tercer i definitiu partit del Play Off de permanència a la primera catalana femenina. El Pavelló Municipal rugia però això no seria suficient per derrotar un Olot habituat a guanyar en terrenys hostils.

Les de la garrotxa es van acabar emportant el partit per 56 a 62. El duel va arrencar molt igualat però al segon període les visitants es van desmarcar amb un parcial de 5 a 15, arribant al descans amb un coixí de 9 punts de diferència. Els millors minuts de les locals els vam veure en el tercer període, anotant 2 triples consecutius i pujant la intensitat per tornar la igualtat al marcador. Les locals no estaven fines al darrere, i el Olot se’n va aprofitar. Sala va ser la protagonista del partit anotant 28 punts, canalitzant tot el joc del seu equip. En el darrer període l’Olot va mantenir el control i va conservar el seu valuós avantatge en el marcador, mentre que les vermelles van donar vida al partit gràcies a una excel·lent eficàcia des del tir lliure, anotant 10 dels 14 llançaments que van fer en el darrer període. L’èpica no va ser suficient i finalment va ser l’Olot qui va aconseguir la victòria i la permanència davant la impotència d’un Balaguer que havia merescut més.

La derrota va deixar molt tocat un equip que haurà de replantejar-se nous objectius de cara la temporada vinent.