L’Oficina Jove de la Noguera acull una sessió tècnica sobre interculturalitat de l’Agència Catalana de la Joventut

En la trobada s’han tancat 2 processos d’assessorament sobre interculturalitat a la Paeria de Balaguer i al Consell Comarcal de la Noguera

L’Oficina Jove de la Noguera ha acollit una reunió tècnica sobre interculturalitat convocada per l’Agència Catalana de la Joventut amb professionals que treballen amb joves a la Noguera. Personal tècnic de les àrees de Joventut, Immigració i Emancipació Juvenil del Consell Comarcal de la Noguera i de la Paeria de Balaguer han participat en la dinàmica d’assessorament d’experts del Col·lectiu I+, que impulsa i acompanya projectes de foment de la interculturalitat.

En la trobada s’han tancat 2 processos d’assessorament sobre interculturalitat a la Paeria de Balaguer i al Consell Comarcal de la Noguera i iniciar un nou assessorament en temes d’habitatge i inclusió.

Amb aquestes sessions tècniques s’inicia un procés de col·laboració entre les dos administracions locals per unir estratègies i aprofitar recursos per al reconeixement de la diversitat juvenil.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.