Lo Pau de Ponts presenta el videoclip de la seva primera cançó pròpia, ‘Del poble a la capital’

És un avançament del disc que està preparant amb el seu particular segell “divertit i desenfadat”

Lo Pau de Ponts ha presentat aquest divendres el videoclip de la primera cançó pròpia, que ja es pot veure en totes les plataformes digitals. Duu per títol ‘Del poble a la capital’ i és el primer senzill del disc que està preparant amb el seu particular segell “divertit i desenfadat” que caracteritza la seva música i la seva posada en escena, destaca. “M’he decidit a fer temes propis perquè em sembla que és la millor manera d’explicar amb autenticitat les coses que li passen a un mateix”, explica, i espera que la gent “se la faci seva” perquè “més d’un s’hi sentirà identificat”.

Tal com el seu títol indica, la primera cançó narra la història d’una persona d’un petit poble que es desplaça a una gran ciutat i explica amb to humorístic diverses anècdotes sobre les diferències en la manera de viure en un lloc i un altre.

De fet, segons afirma el mateix Pau de Ponts, podria ser una cançó autobiogràfica, ja que ell es va traslladar una temporada de Ponts a Barcelona, i a l’inici, explica, “hi ha coses et que xoquen bastant i l’adaptació no sempre és fàcil ni està exempta de confusions”.

Lo Pau de Ponts s’ha donar a conèixer aquests últims anys per fer versions humorístiques de cançons conegudes i amb elles ha recorregut tot Catalunya amb la seva guitarra i la seva naturalitat, espontaneïtat i alegria. Com diu ell mateix, toca arreu “pels padrins, les tietes i a la canalla”. Ara, però, s’ha atrevit amb les seves pròpies cançons i inicia així una nova etapa.


Informa: ACN

1 comentari

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.