Lliurament de premis del 6è Concurs de vídeos d’experiments científics de la Noguera

Enguany s’hi han presentat un total de 43 vídeos d’una desena de centres de primària i secundària d’arreu de la comarca.

La Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer ha acollit aquest dimecres a la tarda el lliurament de premis del 6è Concurs de vídeos d’experiments científics de la Noguera. L’activitat organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera forma part del Pla Municipal i Comarcal de Dinàmica Educativa. Enguany s’hi han presentat un total de 43 vídeos d’una desena de centres de primària i secundària d’arreu de la comarca.

En Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària el vídeo guanyador ha estat  La força del sol! de l’Escola La Noguera i dos accèssits per Neu de bolquers, també de l’Escola La Noguera i L’aigua que camina de l’escola Alfred Potrony de Térmens.

En la categoria de Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació Primària el vídeo guanyador és Qui s’ha petat? de l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer i un accèssit  per l’escola Alfred Potrony de Térmens amb l’experiment, Calculem la humitat relativa de l’aire.

Finalment en categoria d’ESO i Batxillerat l’experiment guanyador ha estat La Font de l’Institut de Pons i dos accèssits per Pluja de colors, també de l’Institut de Ponts i Resing Water de l’INS Ciutat de Balaguer.

El concurs, totalment consolidat, es caracteritza per l’increment de la qualitat dels vídeos i experiments edició rere edició.

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, destacava els beneficis que aporta el concurs als infants i joves que hi participen.

Els participants tenen una nova cita el proper 18 d’octubre a “La ciència al Mercadal”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.