Llibert Fortuny porta l’epectacle “Electromàgic” a la 3a edició de Jazz al Pati

“Electromàgic” és un concert-taller que pretén sensibilitzar i explicar l’aplicació de la tecnologia a la música d’una forma participativa.

El saxofonista Llibert Fortuny ha portat aquest dimecres a Balaguer l’espectacle familiar Electromàgic en el marc de la 3a edició de la Mostra internacional de Jazz per a joves intèrprets Jazz al Pati. Electromàgic és un concert-taller que pretén sensibilitzar i explicar l’aplicació de la tecnologia a la música d’una forma participativa convertint el públic en autèntics protagonistes sobre l’escenari.

Llibert Fortuny, que és un dels saxofonistes més coneguts en la escena jazzística a Catalunya, ha destacat durant la seva participació a Jazz al pati la importància d’apropar la música i la cultura en general a la població mitjançant iniciatives com aquesta.

El Festival Jazz al Pati continua aquest dijous a les 20h del vespre amb l’actuació del quartet Vicens Martín i divendres i dissabte se celebren els concerts i audicions de la 3a Mostra internacional de Jazz per a joves intèrprets.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.