Lleida concentra la majoria de positius per coronavirus a la demarcació amb 220

L’ABS de la Pobla de Segur és la zona amb més casos de covid-19 per habitant a Catalunya, amb 29 confirmats

Mapa actualitzat a dia 30 de març

Les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de la zona urbana de Lleida concentren la majoria de casos positius confirmats de coronavirus a la demarcació amb un total de 220, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Concretament, l’ABS del Primer de Maig amb 47 i l’Eixample amb 43 casos confirmats encapçalen la llista mentre que la de la Bordeta i Magraners la tanquen amb 21. En xifres globals, segueix a la zona de Lleida l’ABS de Balaguer, amb 89 casos. L’ABS de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), en canvi, és la zona amb més casos de covid-19 per habitant ja que en tenen comptabilitzats 29 i se situen en els 487,9 casos per cada 100.000 habitants, un índex rècord a Catalunya que supera fins i tot el de les ABS d’Igualada.

Segons aquestes mateixes estadístiques fetes públiques per Salut, l’Aran amb un índex de 174,4 casos per cada 100.000 habitants, l’Alta Ribagorça amb 148,7 i la Granadella (Garrigues) amb 144,6 són les ABS de la demarcació de Lleida que segueixen la Pobla de Segur amb més nombre de casos per habitant. Les seves xifres absolutes se situen en els 31, 4 i 7 casos confirmats per covid-19 respectivament.

Per contra, les àrees amb menys casos positius detectats a la demarcació de Lleida són l’ABS d’Artesa de Segre (Noguera) i la d’Almacelles (Segrià) amb dos casos confirmats respectivament i Ponts (Noguera) i Bellpuig (Urgell) amb quatre casos cadascuna.

Fins a aquest dilluns a la demarcació de Lleida s’han registrat 50 víctimes mortals amb coronavirus, 752 casos confirmats i 91 persones donades d’alta.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.