Taller de salut bucodental a la gent gran d’Algerri

Es tracta d’un projecte del Consell Comarcal de la Noguera amb l’Institut Dental la Noguera

L’Institut Dental la Noguera i l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal uneixen esforços un any més per apropar els bons hàbits i donar eines per a la prevenció de patologies orals arreu de la comarca de la Noguera.

Des de fa 5 anys aquest tallers es realitzen a les escoles d’educació infantil i primària però enguany són una eina per apropar-se a la gent gran de la comarca amb sessions informatives i pràctiques sobre higiene bucodental.

La Susana de l’Institut Dental la Noguera ha visitat Algerri aquest dimecres en la entrena d’aquestes sessions. Durant el taller es parlen de diverses patologies com les càries, la sequedat de boca o malalties que poden afectar la salut bucodental. La Susana fa incidència en la freqüència i la bona tècnica del raspallat, i en la evolució de la medicina amb implantologia i pròtesis dentals.

En finalitzar la primera sessió d’aquests tallers les assistents s’han mostrat molt satisfetes i sorpreses amb els coneixements apresos.

A més d’una bona dosi de coneixements les participants al taller han estat obsequiades amb un estoig que conté material per a una bona higiene bucodental.

La Susana visitarà en les properes setmanes altres municipis de la comarca com Menàrguens i Castelló de Farfanya.

 

Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.