La línia Lleida – La Pobla recupera la totalitat del servei mantenint les mesures de seguretat

La línia de tren torna a la normalitat coincidint amb l’entrada a la fase 1 de la regió sanitària de Lleida

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) recupera aquest dilluns la totalitat del servei a la línia Lleida-La Pobla coincidint amb l’entrada a la fase 1 de la desescalada de la regió sanitària de Lleida. D’aquesta manera, les circulacions i els horaris a la línia tornen a ser els que hi havien abans del dissabte 21 de març, quan es van reduir les freqüències a la meitat per adaptar l’oferta als requeriments de les autoritats sanitàries i de la mobilitat pel coronavirus.

Tot i la recuperació del servei, el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es continua realitzant amb autobús com a conseqüència dels treballs de reparació de la unitat de tren malmesa durant el temporal Gloria del mes de gener.

La tornada a la normalitat a la línia Lleida-La Pobla es fa aplicant totes les mesures higièniques i de prevenció com la neteja a fons amb productes desinfectants i virucides de les estacions.

És obligatori l’ús de mascareta quan s’utilitzi el transport públic, mantenir la distància de seguretat amb les altres persones usuàries, respectar l’ocupació dels seients i evitar les hores punta i les aglomeracions.

Pel que fa a la demanda a la línia Lleida-La Pobla durant aquestes setmanes, la disminució respecte a les validacions de l’any passat s’ha situat a l’entorn d’un 84%, amb una mitjana de 95 validacions al dia, quan habitualment la mitjana és de 608.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.