L’impacte de la Covid-19 al turisme a la Noguera

A l’equador de la campanya turística, el balanç del mes de juliol a les terres de Lleida viu un punt d’inflexió històric a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Tot i que el turisme nacional, és l’única opció viable per fer vacances aquest estiu, són pocs els que s’aventuren a fer-les tenint en compte les mesures de control estrictes que s’han adaptat a tot arreu.

Les reserves amb antelació s’han convertit en inexistents i enguany els turistes prefereixen esperar-se a l’últim moment seguint les darreres notícies en torn al virus.

De cara al mes d’agost, lluny de l’ocupació al 100% dels darrers anys, aquest estiu hi ha una demanda baixa fruit de la incertesa d’aquesta crisi sanitària fet que suposa un canvi també en el perfil de turista que enguany només és nacional.

En global en aquesta campanya d’estiu la Covid-19 ha marcat el turisme ja que ha estat un dels sectors econòmics que més s’ha aturat en sec per aquesta pandèmia que ha convertit en més prudents als turistes a l’hora de sortir de casa.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.