L’IEI de Lleida anima a documentar de manera gràfica el dia a dia del confinament amb propostes creatives i poètiques

‘Rutines d’estar per casa’ és el nom de la iniciativa que tindrà recorregut a les xarxes i també en forma d’edició

Fotograma del vídeo que il·lustra l’esperit de la iniciativa ‘Rutines d’estar per casa’ de l’IEI i que vol servir d’inspiració per a les creacions. (Horitzontal)

L’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) de Lleida, en col·laboració amb La Calaixera, ha preparat l’activitat ‘Rutines d’estar per casa’ per seguir fent cultura “des del sofà” durant el confinament. La proposta consisteix en realitzar una representació gràfica de l’entorn de cadascú, “per observar, reflexionar i comunicar allò que conforma el lloc on es troba, quins elements el fan particular i què és allò que fa en el seu particular dia a dia”. L”IEI convida a tothom qui ho vulgui a fer-li arribar una còpia o una fotografia de la representació per correu electrònic o bé a compartir-la a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #estarxcasa. Des de l’IEI es farà una recopilació de les creacions i més endavant se’n farà una edició.
La proposta pretén recollir la rutina del confinament amb propostes creatives i poètiques que convidin a reflexionar, és a dir, “de quina manera el viu cada persona, quins objectes i quines persones en formen part”.

Més propostes a la xarxa amb ‘Fem cultura des del sofà’

Aquesta proposta forma part del conjunt d’iniciatives que, des de la xarxa, està duent a terme l’IEI durant el confinament, sota el paraigua de ‘Fem cultura des del sofà’. Entre aquestes, destaquen la convocatòria #vidaprivada, consistent a enviar, mitjançant les xarxes socials amb aquest hashtag, un testimoni gràfic (fotos, selfies o imatges) de l’obligada estada a casa. Amb totes les propostes que es rebin, un jurat format per l’equip de l’IEI escollirà les fotos més representatives de cada xarxa social per tal de formar part d’una futura publicació.

També cal citar la proposta que l’IEI ha ideat per aquest Sant Jordi perquè totes aquelles persones que ho desitgin comparteixin les seves roses, siguin de la mena i el material que siguin, a les xarxes de l’IEI amb el hashtag #SantjordiAmbRosesiei i #quedatacasa.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.