Liciten les darreres obres del sector C del regadiu d’Algerri-Balaguer

L’actuació abastarà una superfície de 52 hectàrees i es portarà a terme després de finalitzar la concentració parcel·lària i la millora de la xarxa de camins a la zona

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha tret a licitació les obres del regadiu d’Algerri-Balaguer, sector C, al terme municipal de la capital de la Noguera per un import de 325.773,52 euros. Una actuació que completarà els treballs a l’esmentat sector amb una superfície de 52 hectàrees i que es portarà a terme després de finalitzar la concentració parcel·lària i la millora de la xarxa de camins de la zona.

En aquest sentit, des de la Paeria de Balaguer s’han mostrat molt satisfets perquè s’hagin pogut desenvolupar les diferents tasques del projecte, que es van iniciar fa deu anys, i licitar les obres del tram que quedava pendent.

Des del Departament d’Acció Climàtica s’ha anunciat també que resta per ampliar la capacitat de bombeig d’aigua del Canal d’Algerri, i una de les opcions que plantegen per aconseguir-ho és trasvassar-hi aigua del canal de Pinyana.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera i Pol Solans

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.