L’històric restaurant Cal Pepito de Balaguer tanca les seves portes

L’històric restaurant Cal Pepito de Balaguer, ubicat a la plaça Mercadal, va abaixar la persiana aquest diumenge per última vegada després de 113 anys d’activitat. Segons el diari Segre, la Glòria Salat, propietària d’aquest negoci familiar juntament amb la seva germana Rosa, deixa el restaurant en aquest moment condicionat per la crisi econòmica i sanitària què vivim.

“Hem treballat dur per aconseguir fer reflotar el negoci, però ara per ara ja no és rendible. Nosaltres ja hem fet el nostre bucle i ara, sense por, diem adéu”, va dir la Glòria. Va assegurar que des del moment en què es va fer càrrec de l’establiment de la plaça Mercadal de Balaguer, tenia clar que arribaria el dia en què hauria de tancar i dir adéu.

Després que quatre generacions d’una mateixa família hagin regentat l’històric restaurant de Balaguer, la Glòria va voler agrair a totes les persones que han treballat a l’establiment i a tots els que l’han acompanyat així com també a l’Associació de Comerciants de Balaguer pel suport que els van donar des de l’inici de la pandèmia del Covid-19.

Obert l’any 1907 per Pepito Roca i Maria Pedra, el restaurant que havia estat un punt de trobada durant més d’un segle per a molts dels veïns de Balaguer i la comarca, ha tancat les seves portes.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.