Letamendi dibuixa el cartell de l’edició d’enguany de la Transsegre

Ahir es va dur a terme la presentació del cartell promocional de l’edició d’enguany de la festa de la Transsegre que es celebrarà els propers 6,7 i 8 de Juliol a Balaguer. Un cartell dissenyat pel dibuixant balaguerí, Frederic Letamendi.L’Alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, que va presentar l’acte, va felicitar a l’organització i va mostrar el seu suport incondicional als responsables de la festa als que va engrescar perquè la Transsegre sigui considerada com la Festa Major d’estiu de Balaguer.

Pel que fa al cartell promocional, la principal novetat d’enguany és que ha estat un artista balaguerí, Frederic Letamendi, qui ha fet el disseny. Així doncs, l’Alcalde de Balaguer, va destacar la gran importància d’haver elegit un artista de la ciutat per a promocionar una festa local “es tracta d’un maridatge excel·lent la unió de la creativitat d’un artista com en Leta amb la festa de la Transsegre”.

Federic Letamendi, d’altra banda, va explicar en què es va inspirar en la realització del disseny del cartell i de l’eslògan. “En el dibuix he volgut plasmar els elements que considero importants de la Transsegre; els neumàtics, la joventut, l’alegria i l’aigua. I en base a això, va sorgir també l’eslògan: Embarca’t a l’aventura! Gaudeix de la Festa!”

La Festa de la Transsegre comptarà com cada any amb actuacions musicals com el grup 80 principals o Virus.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.