L’Estel de Balaguer s’adapta a la crisi sanitària provocada per la Covid-19

L’Associació l’Estel de Balaguer viu la crisi sanitària causada per la Covid-19 amb incertesa. Des que es va declarar l’estat d’alarma, l’entitat va prendre la decisió de tancar l’escola i el taller, de manera que només quedaven obertes les dues llars-residència on es van quedar en confinament prop d’una quinzena d’usuaris amb els respectius professionals que es van organitzar seguint torns.
Tot i no poder realitzar les seves activitats amb normalitat, els professionals de l’escola i el taller van oferir-los el servei via telemàtica.

Davant les incògnites que van sorgir quan va esclatar aquesta pandèmia, l’entitat va prioritzar la formació i planificació de protocols de desinfecció per evitar contagis.

Ara per ara, els costa veure el final d’aquesta situació que els limita l’entrada d’usuaris al centre i la realització del gruix d’activitats que es duien a terme, la majoria a l’exterior. De moment amb els usuaris de les llars, poden sortir a fer passejades terapèutiques en grups reduïts.

Des del centre agraeixen las tasca que han dut a terme persones anònimes així com la Paeria de Balaguer quant a la provisió d’epis així com l’atenció rebuda per les dues referents que se’ls van assignar des del cap de Balaguer que han estat en contacte constant amb l’entitat.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.