L’espectacle ‘Nilak – Cabaret Delicatessen’ del festival Llavors serà obert al públic

Tindrà lloc a les 20:30h al Monestir de les Franqueses i s’obrirà portes a les 20h

El Festival Llavors es va posar ahir en marxa i durant el dia d’avui està tenint lloc diferents espectacles culturals al Monestir de Santa Maria de les Franqueses. Dansa, art en moviment, teatre o música en directe, és el que ofereixen els artistes professionals que han acudit al festival.

I la Paeria de Balaguer oferirà per aquest vespre un espectacle en obert a càrrec Nilak – circ i teatre itinerant. Nilak és un projecte social i cultural que pretén acostar les arts escèniques contemporànies a les comarques catalanes que no tenen cap teatre. A ‘Cabaret Delicatessen’ els artistes es reuneixen per posar en valor els espais patrimonials existents utilitzant l’art com a mitjà de difusió.

Tots aquells que ho vulguin, podran apropar-s’hi a partir de les 20h quan s’obrin les portes a l’espai perquè es pugui gaudir de l’espectacle i sopar a l’espai obrador. Cal recordar que per a la resta d’espectacles de la jornada sí cal tenir entrada i encara es pot adquirir al web ‘www. llavors.balaguer.cat’.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.