L’Espai Transmissor del Túmul de Seró serà escenari de la primera edició de Prehistoscopi

Es tracta de la primera fira didàctica de la prehistòria que es fa a Catalunya

El túmul de Seró serà escenari, el pròxim 11 de juny, de la primera edició de la Prehistoscopi. La primera fira didàctica de la prehistòria que se celebra a Catalunya. Una iniciativa que naix en el marc de la celebració del 15è aniversari del camp d’aprenentatge de la Noguera organitzada conjuntament amb el museu de suport territorial de la Noguera, l’ajuntament d’Artesa de Segre i l’escola Els Planells del mateix municipi de la Noguera.
Prehistoscopi sorgeix amb la voluntat d’agrupar entitats i institucions que treballen la prehistòria i l’arqueologia en l’àmbit escolar qui presentaran les seves propostes i novetats a professionals de la comunitat educativa i a famílies en general.
Una part familiar que entre altres activitats també comptarà amb una demostració de talla prehistòrica i foc i una visita als megàlits de l’espai transmissor del túmul de Seró a càrrec dels alumnes de 6è de primària de l’escola Els Planells d’Artesa de Segre.
La fira també comptarà amb una part tècnica amb l’objectiu de crear xarxa entre les entitats i agrupacions presents a la fira.
Pel museu la col•laboració a aquesta primera fira didàctica de la prehistòria és el primer pas per posar en valor el patrimoni de la prehistòria que hi ha a la comarca de la Noguera
Aquesta serà la primera fira d’aquestes característiques que es fa a Catalunya i per això des del municipi d’Artesa de Segre s’entén com una oportunitat per posar en valor el municipi i els seus nuclis agregats.La fira se celebrarà el pròxim 11 de juny i des de l’organització ja han mostrat la voluntat de poder repetir-la en el futur.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.