L’escriptora Eva Baltasar ofereix una xerrada a Artesa de Segre

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot va acollir divendres passat el col·loqui

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre va acollir el passat divendres una xerrada-col·loqui amb l’escriptora Eva Baltasar, que va debutar el 2008 com a poeta amb ‘Laia’, llibre que va guanyar el Premi Miquel de Palol. Posteriorment, entre els anys 2009 i 2017 ha publicat 9 poemaris més, tots premiats. L’any 2018 va publicar Permagel, primera novel·la d’un tríptic, el van seguir el 2020, Boulder i el 2021 va tancar la trilogia amb Mamut.

La seva obra s’ha definit com a intimista, poesia del cos, amb trets sovint filosòfics i conceptuals. Són recurrents les seves referències al lesbianisme, l’experiència d’habitar el propi cos, la maternitat o l’accés a un imaginari íntim com a manera de suportar la realitat.

Al club de lectura de la biblioteca hem llegit d’aquesta autora, Permagel i Boulder. La biblioteca d’Artesa participa en el programa de la Institució de les Lletres Catalanes, LLETRES EN VIU, que apropa els escriptors als seus lectors. D’aquest programa se’n beneficien els nombrosos clubs de lectura de les biblioteques i així es pot comptar amb la presència dels escriptors.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.