L’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer es converteix en un centre de pel•lícula

Els projectes audiovisuals són el tema escollit per tractar el tema interdisciplinari que l’escola ha començat coincidint amb l’inici de la jornada intensiva

Els alumnes de l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer han tingut una sorpresa de pel·lícula aquest dilluns al matí. El centre i els seus professors s’han convertit en un plató cinematogràfic davant de la sorpresa de l’alumnat. Amb la coincidència de l’inici de la  jornada intensiva l’escola ha començat el seu projecte interdisciplinari, un tema escollit pels propis alumnes entre totes les propostes fetes també per ells mateixos. El resultat però no l’han descobert fins aquest matí quan han arribat a l’escola.

D’aquesta manera es dona el tret de sortida a un període escolar que coincidirà amb l’aprenentatge a través d’un projecte interdisciplinari un metodologia que mica en mica es va coneixent a les escoltes d’arreu del territori i que a l’escola Salvador Espriu de Vallfogona ja fa tres anys que implementen en l’època de la jornada intensiva. Les pel·lícules i les sèries seran a partir d’ara el fil conductor de l’aprenentatge de tots els infants del centre

Un repte educatiu que ha de permetre a l’alumnat a viure els darrers 15 dies de curs d’una manera especial sense deixar de banda l’aprenentatge a través de la creativitat, una creativitat que també ha tingut el claustre de professors a l’hora de preparar tots les activitats que les noies nois del centre realitzaran a partir d’aquest dilluns.

A banda de la sorpresa inicial avui les protagonistes de la jornada han estat les bandes sonores de pel·lícula, amb les que a través d’una dinàmica grupal s’ha donat el tret de sortida d’un final de curs, molt cinematogràfic.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.