L’Escola Municipal de Música fa un balanç positiu del retorn a les classes presencials

Les classes presencials es van reemprendre el passat 8 de febrer, fa dues setmanes, coincidint amb el període d’avaluacions

Presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i finestres obertes. Aquesta també és la nova normalitat de l’Escola Municipal de Música després de reemprendre les classes presencials el passat 8 de febrer. A més a més, a aquestes mesures, s’hi afegeix el fet de que hi hagi alumnes que hagin de fer les classe de manera telemàtica per no sobrepassar el límit de 8 alumenes per aula.

La pandèmia ja va obligar durant el curs 2019-2020 a adoptar mesures extraordinàries com l’enregistrament de les audicions, fet que s’ha hagut que continuar realitzant aquest trimestre.

En definitiva, l’objectiu principal és que l’alumnat no perdi el curs hi es pugui completar un curs el màxim d’efectiu possible.

La pandèmia ha convertit aquest curs, el 20-21 en un curs històrics més encara si es té en compte que l’equipament compleix 40 anys de vida. Una efemèride que l’escola celebrarà amb la publicació d’un llibre i altres activitats que es confirmaran si les mesures sanitàries ho permeten.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.