L’Escola Municipal de Música de Balaguer inicia el curs amb nous projectes

Les classes han començat amb més de 260 alumnes inscrits, una xifra que ha augmentat respecte al curs passat

L’Escola de Música va tornar a obrir les seves portes el 12 de setembre amb més de 260 alumnes inscrits, una xifra que ha augmentat respecte al darrer any. El centre compta, actualment, amb un total de 18 professors que imparteixen classes de llenguatge i història de la música i s’encarreguen de les àrees de conjunt coral i conjunt instrumental.

De cara a aquest nou curs l’escola ha engegat dos projectes nous. El primer es tracta d’una col·laboració amb els alumnes de quart de primària de totes les escoles de Balaguer on treballaran diferents cançons que d’aquí uns mesos oferiran de manera conjunta en un concert.

L’altre projecte es durà a terme a les llars de jubilats on de manera setmanal dos professors de l’Escola de Música els visitaran per conèixer quines eren les cançons que sonaven durant la seva joventut.

Cal recordar que al passat concert de primavera els alumnes de l’Escola de Música van estrenar la cançó ‘Som Música’ i enguany amb motiu de Santa Cecília, la patrona dels músics esperen poder estrenar el videoclip que van enregistrar per aquesta cançó.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.