L’Escola Mont-Roig inicia el curs escolar amb la promesa de l’eliminació dels barracons

Actualment el centre compta amb 325 alumnes, 200 dels quals escolaritzats en mòduls prefabricats

Moment de retrobada amb amics, companys de classe i professors en el primer dia de tornada a l’escola després de les vacances d’estiu. Un matí ple d’emocions, i algun plor, el que s’ha viscut  a l’Escola Mont-Roig de Balaguer.

En aquest centre comencen un nou curs amb la il·lusió i la promesa de que enguany s’iniciaran els tràmits per finalitzar l’escola, dotze anys després de la seva posada en funcionament. Això serà possible gràcies a un acord entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Balaguer, que assumirà el cost de l’elaboració del projecte un cop el departament confirmi quantes línies tindrà finalment el centre. Aquest conveni permetrà avançar les obres sense dependre del pressupost de la Generalitat.

Actualment el centre compta amb 325 alumnes, 200 dels quals escolaritzats en mòduls prefabricats. Alumnes i professors comencen amb il·lusió aquest nou curs en el que sembla que s’iniciaran els treballs per deixar enrere les incomoditats dels barracons.

Per l’AMPA també és una obra esperada que, a més dotarà al centre de nous equipaments comuns.

El conveni preveu que aquestes noves instal·lacions, com el gimnàs o la pista esportiva, es puguin utilitzar per usos de ciutat i per tant, se sumin als equipaments municipals en horari extraescolar.

En total a la demarcació de Lleida ha començat el curs escolar amb un total de 74.805 alumnes matriculats entre centres públics i concertats, uns 700 menys que el curs anterior. Pel que fa al personal docent es mantenen les xifres del curs passat, amb un total de 5.138 mestres i professors en els centres públics.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.