L’escola La Noguera celebra aquest any el seu 50è aniversari

El centre ha organitzat al llarg del curs un seguit d’activitats per commemorar l’efemèride, culminada aquest 11 de maig amb una festa final

L’escola La Noguera de Balaguer celebra aquest any el seu 50è aniversari. Amb el lema “Fent escola, fent comunitat, fent camí”, el centre ha realitzat un seguit d’actes durant tot el curs fins commemorar la gran festa final del maig.

Des de la seva fundació, L’escola La Noguera ha estat un pilar fonamental en l’educació, adaptant-se als canvis i necessitats del barri. Al llarg d’aquests 50 anys, ha format diferents generacions d’alumnes que han contribuït de manera significativa al teixit social i cultural de Balaguer.

La festa final serà el proper 11 de maig, en una jornada que començarà a les 19:30h amb la presentació d’un llibre que recull la història i els valors de l’escola, seguida de parlaments que reflectiran el seu llegat. A les 20:30h, els assistents podran gaudir del concert “Aire Flamenco”, que donarà pas a un sopar comunitari a les 21:15h. La nit continuarà amb una sèrie de concerts que començaran a les 22:30h amb una actuació del grup Mestrum de l’escola. A les 23:00h, prendrà l’escenari el grup HOM House of Madness, format per alguns ex-alumnes, seguit per la sessió del DJ Oriol a mitjanit.

Aquesta celebració no només és una oportunitat per reunir infants, alumnes, exalumnes, personal docent i no docent, sinó també per reconèixer a totes aquelles persones que han tingut un vincle amb La Noguera al llarg dels anys. És un homenatge a tota la trajectòria de l’escola que ha sabut créixer i evolucionar, sempre amb la mirada posada en el futur de l’educació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.