Les residències de la comarca particpen a una nova edició del projecte ‘Avis Solidaris’

En total ja són 15 edicions d’una campanya ideada per Creu Roja amb la que es pretén per una banda mantenir actius socialment els avis i àvies i sensibilitzar envers aquella població que viu en risc de pobresa o pobresa extrema

Els avis i àvies de les residències geriàtriques de la comarca de la Noguera (Santa Maria, San Domènec i Comtes d’Urgell de Balaguer, Verge d’Aguilar d’Os de Balaguer, Cal Tomeu de Cabanabona, Residència Municipal d’Artesa de Segre i de Gestió Municipal de Ponts.) participen un any més en la campanya avis solidaris.

En total ja són 15 edicions d’una campanya ideada per Creu Roja amb la que es pretén per una banda mantenir actius socialment els avis i àvies de la comarca elaborant petites artesanies que posteriorment es vendran mercats i fires. Per altra banda, es busca sensibilitzar envers aquella població que viu en risc de pobresa o pobresa extrema.

A la residència de Sant Domènec de Balaguer ja fa 12 anys que els residents que ho desitgen col·laboren voluntàriament en aquesta activitat per tal de captar fons per la campanya de reis de Creu Roja Joventut.

Els avis han elaborat des del passat mes de setembre tot tipus d’artesanies acompanyats de voluntaris de Creu Roja, petites obres d’art que guanyen més valor amb la seva finalitat solidària

En la campanya 2018/2019, gràcies a aquesta recaptació, es van atendre una vuitantena de nens i nenes d’arreu de la comarca de La Noguera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.