Les obres d’ampliació de l’Escola Mont-roig comencen a veure la llum

La Paeria de Balaguer ha tret a licitació el projecte que començarà amb un concurs de projectes, tal com marca la Llei d’Arquitectura de Catalunya

La Paeria de Balaguer ha tret a licitació el projecte per a l’ampliació de l’Escola Mont-roig, i ho fa amb un canvi significatiu pel que fa al procediment d’adjudicació de l’obra. Finalment s’ha decidit publicar la licitació del projecte seguint el que marca la Llei d’Arquitectura de Catalunya, amb la qual cosa no es licitarà projecte i obra conjuntament sinó que en primera instància es farà un concurs de projectes únicament.

El Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, es mostra satisfet amb aquest procediment ja que d’aquesta manera els projectes “guanyen des del punt de vista arquitectònic” a la vegada que marca millor els tempos de tot el projecte.

De tots els projectes presentats al concurs s’escolliran cinc que passaran a la fase de licitació final, i un jurat escollirà el guanyador definitiu. Amb tot aquest procés es comença a veure la llum d’unes obres molt esperades sobretot per la comunitat educativa i els pares i mares de l’alumnat, i les quals compten amb un pressupost de 2’1 milions d’euros.

Tot aquest procediment ha coincidit també amb la publicació de licitació de la construcció d’una pista multiesportiva a la plaça annexa de l’escola.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.