Les germanes Alemany tanquen una molt bona temporada

Les dues germanes d’Os de Balaguer han aconseguit nombrosos èxits en el que ha estat la seva temporada de debut a la categoria sub18

Les germanes Alemany d’Os de Balaguer han tancat una temporada brillant a nivell de resultats. Les dos atletes de la Noguera que competeixen amb el Club Joventut Atlètica Arbeca han debutat a la categoria sub18 amb molt bons resultats tant a nivell de cros com en les competicions de pista coberta i a l’aire lliure.  L’excel·lent temporada realitzada per l’Aida li ha permès ser escollida per la selecció espanyola pel Festival Olímpic de la Joventut celebrat a Baku del 18 al 29 de juliol.  L’Aida va competir en la prova de 2000 obstacles i va aconseguir una meritòria novena posició. La jove d’Os d Balaguer es va veure afectada per una petita indisposició que no li va permetre rendir al 100% durant la prova, no obstant Alemany valora molt positivament la participació a aquest festival olímpic de la joventut, un aprenentatge de cara al futur.

La convocatòria per la selecció espanyola ha estat la cirereta a una temporada on tot i ser debutant a la categoria ha aconseguit una multitud d’èxits dels que en destaquen entre d’altres el campionat de Catalunya i Espanya de cros per equips, campionat d’Espanya per federacions autonòmiques i a nivell individual el campionat de Catalunya i Espanya en la prova de 2000 m obstacles a l’aire lliure.  Per l’Aida una temporada extraordinària que no s’havia pogut imaginar millor

Però la família alemany esta de doble enhorabona i es que la l’Andrea, també ha completat una de les millors temporades de la seva trajectòria tal i com ha reconegut la pròpia esportista.

Com la seva germana, l’Andrea també s’ha proclamat campiona de Catalunya i Espanya per equips. A nivell individual ha estat subcampiona de Catalunya en la prova de 1500 metres en pista coberta i 3a classificada en la mateixa prova a l’aire lliure. Entre altres bons resultats l‘Andrea guarda un record especial de la prova de 15000 metre a l’aire lliure que va disputar al Campionat d’Espanya en el que va aconseguir classificar-se per la final per primera vegada.

Ara les dos germanes ja gaudeixen d’unes merescudes vacances tot pensant en la temporada 2019.2020 que afrontaran amb la il·lusió de repetir els bons resultats de la recent.

Informa: Miki Daviu