Les arts marcials agafen força a Balaguer

El Club Esportiu Aikido Balaguer guanya adeptes pel proper curs gràcies a la seva expansió en l’ensenyament de les arts marcials

Fa més de 10 anys que ensenyen i practiquen l’Aikido, una art marcial japonesa no violenta per aprendre a defensar-se sense ser agressius. Tot i ser a l’estiu alguns encara busquen moments per continuar entrenant abans del nou inici de curs al Club Esportiu Aikido Balaguer.

Aquesta entitat esportiva balaguerina va començar a practicar diferents disciplines d’arts marcials des de fa un any, i això els ha permès haver pogut augmentar el nombre d’alumnes a l’escola.

El club a hores d’ara no competeix, perquè tal com explica el Joan, quan hi ha competició apareixen les rivalitats i llavors és més fàcil trencar amb els valors que des del club volen transmetre al seu alumnat. Per a la Paula, el fer equip amb els companys i millorar la capacitat de concertació és el més important de tot allò que li aporta l’Aikido.

El pròxim curs començarà el dia 5 de setembre i tots els entrenaments es realitzen a una de les sales polivalents del Pavelló Impacsa de Balaguer.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.