Les alumnes La Xemeneia connecten amb el Trencanous del Ballet de Barcelona

L’obra de Txaikovski ha sigut el pretext perquè l’escola municipal de dansa descobreixi el funcionament d’una companyia professional

La Xemeneia s’endinsa en una companyia professional. Vint alumnes de l’escola municipal de dansa van fer una trobada amb el Ballet de Barcelona aquest diumenge aprofitant que la companyia nacional representava el Trencanous al Teatre Municipal de Balaguer. Les alumnes de l’escola municipal de dansa van poder assistir a un fragment de l’assaig, a més de descobrir part del vestuari i les interioritats de l’espectacle.

L’obra per antonomàsia de Txaikovski relata la metamorfosi d’un trencanous que es converteix en un príncep. Aquesta és la primera creació del coreògraf i director artístic de la companyia que , amb un missatge molt personal i compromès, ja fa cinc anys que està de gira. El Trencanous del Ballet de Barcelona és una producció de gran format amb la participació d’una quarantena d’artistes que proposa un viatge pel món de la dansa a través dels dolços de diferents cultures.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.