Les acadèmies d’idiomes i els centres de repàs, obligats a tancar

El gremi es queixa i defensa l’essencialitat del servei i el greuge comparatiu amb les escoles oficials

Dilluns de tornada a la rutina però no per tothom. Les escoles d’idiomes i centres de formació no reglada com aquesta acadèmia de Balaguer no han pogut començar les classes presencials del segon trimestre i només es poden impartir de manera online.  Així s’especifica en les noves mesures publicades pel Procicat i instaurades des del passat dia 7 amb l’objectiu de reduir el nombre de contagis passades les festes de Nadal.

Des del gremi d’escoles d’idiomes de Catalunya i d’acord amb aquesta nova normativa es denuncia el greuge comparatiu amb les escoles oficials, on si que es poden realitzar classes presencials  i defensen aquest servei com classes de formació i no activitats extraescolars tal i com s’especifica al Procicat.

Centres com aquest van ja es van adaptar al mes de setembre a totes les mesures establertes pel Procicat i ara després de la inversió i d’un trimestre, pràcticament,  sense contagis se’ls obliga a tancar.

Un tancament que en alguns casos també es tradueix en baixes de matriculació.

Des del gremi defensen també l’essencialitat del servei ja sigui tant per als alumnes amb dificultats acadèmiques, com per als més avançats que busquen complements, com per les oportunitats laborals de treballadors en actiu o a l’atur.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.