L’Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer presenta les activitats d’estiu amb les restriccions pel coronavirus

Es mantenen les celebracions de Sant Jaume, Sant Salvador i els anissets de Sant Domènec amb canvis per la Covid-19

L’Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer ha presentat el programa d’activitats d’estiu, enguany més reduït i amb canvis motivats per la pandèmia del coronavirus per tal de garantir la seguretat.

La primera de les activitats serà el divendres 24 de juliol amb la festa dels fanalets de Sant Jaume que canvia d’ubicació i format amb l’aplicació del protocol de les autoritats sanitàries. Ho explica Jaume Marvà, president de l’Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer.

El dissabte 25 es celebrarà la Festa de Sant Jaume amb la missa i benedicció de pelegrins. El taller de fanalets i la ballada de sardanes han quedat suspesos.

A  l’agost, per Sant Salvador el dissabte dia 1 tindrà lloc un concert d’havaneres a la plaça Sant Salvador i el dijous dia 6 d’agost es celebrarà al mateix lloc la tradicional missa i esmorzar de germanor. La revetlla de Sant Salvador ha quedat suspesa.

Finalment, el dissabte 8 d’agost a les 8 del vespre es celebrarà la festa dels anissets a Sant Domènec amb la missa i benedicció dels anissets. També està prevista una audició de sardanes.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau / Alba Cases i Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.