L’Associació de Comerciants del Centre Històric de Balaguer presenta una campanya per reactivar el comerç

Es va presentar una nova bossa amb un format unificat per tots els comerços i establiments del Centre Històric

El passat divendres dia 29 de maig va tenir lloc, a la Plaça Mercadal de Balaguer, la presentació de la Campanya per reactivar el comerç del Centre Històric de Balaguer, amb la presentació d’una nova bossa amb un format unificat per tots els comerços i establiments del centre històric.

Aquesta iniciativa, promoguda per l’Associació de Comerciants del Centre Històric, te l’objectiu de promocionar el consum de proximitat a la ciutat i, en concret, a la zona del Centre Històric, atès que tant les botigues com els establiments han estat tancats a causa de la crisi COVID-19 i han patit pèrdues.

Segons els representants de l’Associació “la campanya pretèn recordar a tothom que al centre històric hi ha una gran varietat de comerços i establiments on trobar tota mena de productes d’alimentació, roba, calçat i restauració. La bossa és un clam de fidelització dels nostres clients així com fer una crida de noves persones que vulguin ajudar-nos a reactivar el centre històric consumint ens als nostres comerços”. També han explicat que “és una manera de fer front al comerç on-line de les grans superfícies, atès que per què una ciutat estigui viva és imprescindible que hi hagi vida en el seu lloc més neuràlgic i emblemàtic, i aquest és el centre històric”.

A la presentació hi va assistir, també, la regidora de Comerç. Ester Guarné.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.