L’Arxiu de la Noguera treballa amb nous pobles de la comarca per preservar el seu fons fotogràfic històric

L’arxiu ha començat a treballar amb Penelles i Àger i pròximament es publicarà el llibre de Castelló de Farfanya

El recull del fons fotogràfic de Tragó de Noguera,fet i publicat durant l’any 2020 per l’arxiu comarcal i amb la col·laboració de l’Associació Amics de Tragó de Noguera,  va ser el precedent perquè l’equipament comarcal comencés a treballar amb altres pobles de la comarca amb l’objectiu de preservar la seva memòria gràfica, una memòria que s’acostuma a trobar als calaixos de les cases en àlbums i records familiars.

Actualment l’arxiu ja té enllestit el fons fotogràfic de Castelló de Farfanya i treballa amb el d’Ager i Penelles municipi d’on s’ha rebut molta col·laboració per part del seu Ajuntament, l’associació de festes i cultura i dels veïns i veïnes del municipi que han aportat moltes imatges personals i quotidianes  per tal de poder plasmar la memòria gràfica del municipi.

Des de l’arxiu es fa una tria d’entre 500 i 1000 fotos de cada municipi que es dipositen en aquest fons fotogràfic i que també serveix per fer un llibre de cada poble amb una tria de les millors imatges. A banda de amb aquestes tres pobles, Castelló, Penelles i Àger, des de l’arxiu esperen poder treballar amb el major nombre de pobles de la comarca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.