L’Àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer segueix amb la seva activitat

En les últimes setmanes 9 persones desocupades participants dels programes d’orientació han aconseguit un lloc de treball

L’Àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer, tot i l’estat d’excepcionalitat actual, segueix realitzant la seva activitat habitual amb tasques  de prospecció, orientació i acompanyament a la inserció a través de teletreball.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, decretat el passat 14 de març, les tasques habituals dels programes s’han adaptat a aquesta nova situació. Pel que fa a la prospecció d’empreses, s’han identificat i contactat amb empreses que disposaven d’ofertes d’urgent cobertura i  empreses dels sectors essencials prioritaris que no han parat la seva activitat.

Paral·lelament, s’han continuat realitzant els itineraris d’orientació individuals amb les persones que ja eren usuàries de l’àrea, de manera telemàtica, gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

A partir de la identificació de les necessitats de les empreses, la tasca d’orientació i la derivació dels usuaris, s’ha intentat donar resposta a aquestes noves demandes. Així, tot i el confinament i la seva gran afectació en l’ocupació del país que ha fet augmentar la taxa d’atur, en les últimes tres setmanes 9 persones desocupades participants dels programes d’orientació han aconseguit un lloc de treball.

Les persones interessades en ser acompanyades en el procés de recerca de feina i les empreses amb necessitats de personal, poden continuar contactant amb l’Àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer al telèfon  973445884 Ext. 1007 i/o al correu electrònic earenas@balaguer.cat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.