L’Alcalde de Balaguer presenta el cartipàs amb noves regidories

El nou equip de govern format amb la majoria absoluta d’ERC s’estrenarà al ple extraordinari del pròxim dijous

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal ha presentat aquest dilluns el nou cartipàs municipal, que inclou cinc tinences d’alcaldia i diversos àmbits de gestió.

Els regidors que hi havia fins ara continuaran ocupant les seves carteres amb alguna petita modificació. Així doncs, Jordi Ignasi Vidal Giné, serà el Paer en Cap seguit d’Ester Guarné que serà la primera tinent d’alcalde i s’encarregarà de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació.

Gemma Vilarasau tindrà la segona tinència d’alcaldia i continuarà al capdavant de l’àrea d’Esports, Joventut i Infància seguida per Gerard Torres, tercer tinent d’alcalde que s’encarregarà d’Obres i Serveis incloent-hi aigua i llum. En el quart lloc de la tinència d’alcaldia hi haurà la figura de Kevin Bruque que s’encarregarà de l’Àrea de Governació, Afers Socials i Participació i finalment Arnau Torrente s’ocuparà de l’Àrea de Cultura i Comunicació com a cinquè tinent d’alcalde.

D’altra banda hi haurà altres àmbits de gestió que completen els nous membres que formen el cartipàs municipal que estarà al capdavant del govern de Balaguer. Laura Corsà serà la regidora encarregada de l’àmbit d’Educació, Igualtat i Nova ciutadania.

Mari Pau Ortiga liderarà la regidoria de Turisme, Fires i Festes i Xavier Castellà estrenarà la nova àrea de Medi, Sostenibilitat i Salut.

Així doncs aquest serà nou equip de govern format amb la majoria absoluta d’ERC, que s’estrenarà en el ple extraordinari del pròxim dijous.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.