L’Ajuntament de Balaguer tornarà a oferir el servei de lloguer de vestits medievals

El servei es realitzarà en un espai habilitat al centre històric de la ciutat els dies 12, 13 i 14 de setembre.

La Paeria de Balaguer de Balaguer tornarà ha habilitar el servei de lloguer de vestits medievals per la Festa de L’Harpia que viurà la ciutat a partir del dia 13 de setembre i fins el 15 del mateix mes.

A diferència d’edicions passades, enguany,  la vestimenta només es podrà adquirir els dies 12, 13 i 14 en un espai habilitat per l’ocasió.

Des de l’organització també s’ha habilitat un punt de recollida per banderes i estendards pels comerços que vulguin lluir l’esplendor medieval de la ciutat durant els dies de l’Harpia, en aquest cas el material sí que s’ha de recollir al Museu Comarcal.

Des del consistori han volgut animar a la ciutadania participar de la festa i fer-ho vestits d’època medieval per tal de poder fer una festa més lluïda

La festa de l’Harpia s’iniciarà el divendres 13 amb la primera edició de les jornades d’estudis ‘Rei Pere el cerimoniós’ i viurà el seu punt àlgid el dissabte al vespre amb la recreació de la presentació de l’Infant Pere amb els seus pares, els comtes d’Urgell, Alfons d’Aragó i Teresa d’Entença.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.