L’Ajuntament de Balaguer aprova un pla intern d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones

El ple de l’Ajuntament de Balaguer celebrat el passat dijous 25 de juliol, va aprovar de manera inicial, un pla intern d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones. El pla s’ha pogut concretar després de la creació d’una comissió d’igualtat paritària amb presència de treballadors de l’ajuntament i presidida per la regidora de recursos humans, Ester Guarné.  El document s’ha realitzat després del buidatge de 160 enquestes realitzades als treballadors del consistori balaguerí . El document constata un funcionament correcte en aquest aspecte tot i que segons ha explicat el batlle cal millorar encara en pedagogia sobre la temàtica i en conciliació familiar.

El mateix pla aprovat en la passada sessió plenària es contempla 10 grups d’accions determinades i una cinquantena d’actuacions globals que el consistori implementarà entre els anys 2019 i 2022 per realitzar la igualtat efectiva entre els treballadors de la paeria de la capital de la Noguera

Actualment l’Ajuntament ja treballa en realitzar el mateix document per l’impic, on ja s’ha realitzat les entrevistes amb els treballadors i pròximament es realitzarà el buidatge per completar el Pla intern d’igualtat.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.