L’Ajuntament de Balaguer aprova una modificació pressupostària en ple extraordinari

L’Ajuntament de Balaguer va aprovar en ple extraordinari una modificació pressupostaria amb 8 vots a favor d’esquerra, CUP Procés Constituent i Balaguer Ara Sí, i 9 abstencions de PdeCAT, Partit Socialista i el regidor no adscrit Albert López.

El punt més discutit de l’aprovació va ser l’amortització de crèdit de 860.000 euros provinent del romanent de tresoreria per despeses generals. L’Alcalde de Balaguer va explicar que es proposava aquesta amortització després de que s’avalés aquesta quantitat a l’informe de liquidació del 2016.

Josep Maria Roigé del PdeCAT i Carlos Garcia portaveu del partit Socialista partit que assitia per primer cop a un ple com a part de l’oposició, van explicar que la seva abstenció era momentània i que el seu sentit del vot podria canviar durant el període d’exposició pública en forma d’al·legació

Altres modificacions pressupostàries van ser les baixes de crèdit, per canvi d’anualitat del pressupost per les obres de la plaça sant Domènec, l’adequació d’una zona del Molí de l’esquerrà o el drenatges de la pista del secà. Aquestes partides han anat destinades entre d’altres a l’adequació del camp annex al Municipal, o despeses relacionades al Mundial femení de Futbol Sala, tema que també va estar present en el ple i que malgrat tots els partits polítics van coincidir en felicitar l’organització per la gala d’inauguració va propiciar un crítica del regidor no adscrit Albert López que es va topa amb la rèplica de la CUP PC.

El Ple també va servir per sortejar les meses electorals pels comicis del pròxim 21 de desembre, eleccions per les quals la ciutat sofrirà el canvi de tres seus electorals, els votants de l’institut passaran a fer-ho al poliesportiu, els de l’antic parador ho faran al patufet i els del patufet ho faran a les noves dependències dels serveis socials. Els canvis de col·legis electorals aniran degudament concretats a les targetes censals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.