La UdL celebra dissabte la primera jornada virtual de campus oberts

S’oferiran sessions en línia amb professorat i xat de consultes per informar el futur alumnat i les famílies

Imatge d’una alumna de la UdL. (Horitzontal)

La Universitat de Lleida (UdL) celebrarà dissabte la seva primera jornada virtual de campus oberts, obligada per l’estat d’alarma per la covid-19. Els equips directius i el professorat dels diferents centres informaran, mitjançant sessions virtuals, sobre l’oferta de titulacions, els recursos i els serveis que ofereix la UdL a l’alumnat de Batxillerat i cicles formatius de grau superior i les seves famílies. D’altra banda, docents, estudiantat universitari i personal de la unitat d’Informació i Orientació Universitària respondrà el xat de consultes. Les principals novetats de la UdL per al curs acadèmic 2020-2021 són el doble grau en Geografia i Turisme, a Lleida, i el grau en Administració i Direcció d’Empreses del campus UdL-Igualada.

El grau en Administració i Direcció d’Empreses que la UdL oferirà a Igualada és un dels que iniciaran la jornada de presentacions, a les 10 hores. A la mateixa hora també començaran les videoconferències de les Facultats de Lletres; Educació, Psicologia i Treball Social; Medicina; Infermeria i Fisioteràpia; l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària; i INEFC-Lleida. A les 11 hores ho faran l’Escola Politècnica Superior; la Facultat de Dret, Economia i Turisme; i l’Escola de Relacions Laborals.

En les xerrades, els equips directius explicaran temes com ara les titulacions oficials, les sortides professionals, els projectes d’internacionalització o les pràctiques en empreses. Després, els assistents podran conversar de forma virtual amb professorat i alumnat per preguntar tot allò que vulguin, segons informa la UdL.

Una altra via de contacte és el xat, que funcionarà entre les 10 h i les 14 h, i entre les 15 h i les 19 h de la tarda. L’atendran nou alumnes (un per cada centre propi, un pel campus UdL-Igualada i un coordinador) i el personal d’Informació i Orientació Universitària. En aquest cas, respondran les consultes relacionades amb les beques i ajuts de la UdL, l’orientació laboral, les terceres llengües, l’allotjament i els serveis i recursos que ofereix la UdL, així com els dubtes relacionats amb la vida universitària.

Per atansar aquesta realitat de l’educació superior al futur alumnat, estudiants de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL ha editat unes càpsules de vídeo amb testimonis de companys de totes les titulacions explicant la seva experiència amb la docència i les pràctiques.

La 27a Jornada de Campus Oberts ‘Coneix la UdL’ va tenir lloc al febrer. La Universitat de Lleida va haver d’anular la de mares i pares prevista per al mes d’abril. Aquesta iniciativa virtual aplega els dos col·lectius, futur alumnat i famílies.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.