La temporada d’hivern de la piscina coberta arrancarà el pròxim dilluns 23 de setembre

La data s’ha prorrogat després de l’inici de la substitució de les peces de policarbonat i l’aparició de nous problemes als paraments verticals de l’equipament

Els operaris que treballen a la piscina coberta de Balaguer treballen sense treva per complir el termini d’obertura de l’equipament. El servei d’esports de l’Ajuntament de Balaguer ja va anunciar la demora d’una setmana l’obertura que en un principi estava prevista pel dia 16 de setembre.  L’inici de temporada però es va aplaçar fins al dia 23 després de constatar que l’estructura vertical de l’equipament també precisava diverses actuacions per tal de restaurar l’oxidació del ferro.

En total es substituirà prop d’un 80% de les peces de policarbonat de la coberta telescòpica, d’aquesta manera i juntament amb l’actuació que també s’ha realitzat a l’estructura s’espera poder posar fi als problemes de goteres i de pèrdua energètica i millorar la funcionalitat d’un dels equipaments esportius més utilitzats de la ciutat.

Després d’escurçar la temporada un setmana més del que ja estava previst, des del servei d’esports treballen en la possibilitat de compensar als usuaris per la manca del servei tant pel que fa bany lliure com cursets.

Aquesta actuació a la piscina del poliesportiu ja va obligar a escurçar la temporada d’estiu que es va cloure el 2 de setembre, una setmana abans de lo habitua, amb la intenció d’iniciar unes obres molt demandades pels usuaris de l’equipament i que han de permetre millorar un equipament que s’havia vist molt deteriorat sobretot per les inclemències meteorològiques.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.