La sopa d’all serà la protagonista de la Fira de Santa Llúcia de Balaguer

L’Associació de dones rurals repartirà degustacions d’aquest plat ancestral

El dissabte 7 de desembre es realitzarà una nova edició de la fira de Santa Llúcia de Balaguer. Els carrers del centre històric acolliran prop de 90 parades de productes de proximitat i nadalencs. A més a més i després de recuperar el mercat dels alls en l’edició passada, enguany es fa un pas més i es recupera la recepta de la sopa d’all, tot plegat per donar un tret distintiu a una de les fires de Santa Llúcia més antigues de Catalunya.

Durant el dissabte l’associació de dones rurals repartirà petites degustacions de sopa d’all cuinades en base de la recepta que el divulgador gastronòmic, Josep Maria Morell ha recuperat per l’ocasió.

Un any més la fira comptarà amb activitats pels mes menuts i la presència de les patgesses reials.

Serà la primera aparició dels patgesses reials que posteriorment realitzaran visites itinerants pels centres educatius de la ciutat i s’establiran al parc cosmoludic per recolir les cartes dels infants.

Abans de la fira de Santa Llúcia, el dijous dia 5 a partir de dos quarts de nou del vespre es realitzarà l’encesa de llums de Nadal. En aquest cas es farà a la Plaça Mercadal on les associacions de comerciants de la ciutat repartiran xocolata desfeta i l’Orfeó Balaguerí farà una cantada de nadales.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.