La Sentiu de Sió es converteix en un plató cinematogràfic per un cap de setmana

Ferran Navarro Beltran ha rodat el seu tercer curtmetratge al municipi de la Noguera

La Sentiu de Sió s’ha convertit aquest cap de setmana en un plató cinematogràfic. La piscina del municipi de la Noguera ha estat l’escenari principal del que serà el tercer curtmetratge de Ferran Navarro Beltran. Després ‘La Orquídia’ i ‘No Me Olvides’ el director roda ‘Rosa’ amb la Sentiu de Sió com a única localització de l’enregistrament.
Gràcies a curtmetratges com ‘La Orquídia’ i ‘No Me Olvides’ o el documental ‘Generación Silenciosa’, Navarro s’ha convertit en un referent en explicar històries de temàtica LGTB amb persones grans, una generació que segon el propi director han tingut de viure molt de temps amagant la seva sexualitat.
En aquesta ocasió Navarro i el Productor del curtmetratge, Josep Amorós, han escollit la Sentiu pels vincles familiars amb el municipi de la Noguera.Precisament pels veïns del municipi el cap de setmana ha estat del tot especial, aproximant-se al món cinematogràfic com en poques ocasions ho havien pogut fer i en alguns casos també participant d’algunes parts del metratge.
Està previst que Rosa es pugui estrenar a finals d’any i rodi per diversos festivals, l’estrena oficial del nou curtmetratge Ferran Navarro està previst que es faci al mateix poble de la Noguera.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.