La selecció Catalana d’atletisme amb la balaguerina Clàudia Martínez es proclama campiona d’Espanya de federacions sub18

La balaguerina Clàudia Martínez va participar en les proves 200 metres llisos i 4×100 mixt on juntament amb els seus companys de prova van obtenir un rècord d’Espanya

El final de temporada de l’atleta balaguerina, Clàudia Martínez, no podria ser millor. Després de ser la més ràpida de Catalunya en la prova de 200 metres llisos categoria sub18, l’atleta balaguerina es va guanyar el dret de participar en el campionat estatal de federacions. Martínez va participar en la prova de 200 metres llisos on va aconseguir la 6a posició i a la prova de 4×100 mixt. Justament va ser en aquesta darrera prova on la balaguerina va poder lluir més el seu potencial i juntament amb els companys de relleus; Jazmín Romeu, Aleix Fuch i Oriol Sánchez van aconseguir aturar el cronòmetre a un temps de 44,01 segons, fet que els va permetre ser els més ràpids de la prova però també obtenir un nou record d’Espanya. Gràcies a resultats com aquest la selecció catalana va aconseguir un total de 285 punts i situar-se al capdavant de la classificació general de federacions per davant de la delegació andalusa (249 punts) i la de la Comunitat Valenciana (244 punts).
La temporada per l’atleta balaguerina encara no ha acabat i pròximament disputarà els campionats d’Espanya individuals en categoria sub18

Informa: Redacció