La revista La Palanca i el Celler del Montsec entreguen els premis Espinjoladors de l’any

Els premis es van entregar durant la festa del vi novell i es van guardonar persones o entitats vinculades al municipi d’Artesa de Segre o bé lligades al món del vi que han destacat al llarg de l’any

Per cinquè any consecutiu la festa del vi novell organitzada pel Celler del Montsec va servir per entregar els premis espinjolador i espinjoladores de l’any que la Revista La Palanca i el mateix celler atorguen a persones o entitats vinculades al municipi d’Artesa de Segre o bé lligades al món del vi que han destacat al llarg de l’any.

Enguany els guardonats van ser els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut els Planells en la categoria jove per la participació en el concurs de cartells per la Marató en el que van ser premiats per un disseny on es relacionava les malalties coronàries amb els incendis de Baldomar. L’actual ministra de presidència, Economia, Treball i Habitatge del govern d’Andorra Conxita Marsol Ricart en la categoria individual. El premi col·lectiu va ser per l’Associació de dones Artesenques. Els premis també van guardonar als bombers voluntaris d’Artesa de Segre en la categoria de trajectòria i finalment a director del Monestir de les Avellanes Robert Porta en la categoria cooperativa.

Els premis es van entregar en el marc de la festa del vi novell que des de fa 5 anys celebra el celler del Montsec. Durant la vetllada a banda dels reconeixements i el primer tast del vi novell de l’any també es va fer el sorteig de la Bota d’Or entre totes les entitats culturals, socials i esportives del municipi.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.