La recollida solidària d’aliments a Balaguer, en marxa

Recollida solidària als supermercats de Balaguer (Foto: Consell Comarcal de la Noguera)

Des del dimarts 14 d’abril a Balaguer s’està fent una recollida solidària d’aliments per proveir el Banc d’Aliments de la Noguera, Àgape, i evitar el desabastiment atès que des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’ha constatat una major demanda d’aliments que dia a dia va augmentant.

Hi ha punts de recollida als accessos dels supermercats de Balaguer que hi col·laboren: BonÀrea, Caprabo, DIA,,LidL, Mercadona i Plusfresc (2). A cadascun d’aquests punts de recollida hi ha una persona voluntària de les entitats col·laboradores, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 19.00 h, per poder cobrir la franges horàries de matí i de tarda.

En aquests moments que s’està produint un increment considerable de la demanda d’aliments, els més necessaris per tal que el banc d’aliments Àgape pugui lliurar lots equilibrats són: cereals per esmorzar, crema de cacau, melmelada, sucs, caldo de pollastre, tomata fregida, conserva de fruita, conserva de verdura, llet, farina, sal i sucre.

Aquesta recollida ha estat una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera i de la Paeria de Balaguer, i es pot fer gràcies a la implicació dels supermercats de Balaguer esmentats, i de Creu Roja, Càritas, l’església Palabra de Fe de Balaguer, l’associació Chabab Al Amal, Protecció Civil de Balaguer,  Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Des del Consell comarcal de la Noguera volem fer públic el nostre agraïment a tots ells i també a les persones que contribuiran amb la seva aportació d’aliments.


Informa: Redacció

1 comentari

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.