La piscina d’hivern de Balaguer reobrirà dissabte un cop s’hagi finalitzat la reparació de la coberta

piscina

Obres a la piscina municipal coberta (Aj. Balaguer)

La piscina d’hivern de Balaguer reobrirà demà, dissabte 1 de febrer, després que avui s’acabi d’arreglar la coberta, malmesa arran de les ràfegues de vent de dilluns passat. La ventada es va endur algunes planxes del tancament, fet que va comportar que les instal•lacions es tanquessin al públic.

Els operaris han col•locat aquest matí les noves làmines de policarbonat transparent en substitució de les arrencades pel vent. Aprofitant aquesta intervenció, els operaris han revisat la resta de l’estructura de la coberta per tal de comprovar el correcte fixament de les planxes.

Cal recordar que la piscina climatitzada de Balaguer es caracteritza, precisament, pel seu sistema de tancament: una coberta retràctil que es plega telescòpicament, la qual cosa permet que les instal•lacions funcionin hivern i estiu.

Per tal de minimitzar les molèsties als usuaris de la piscina, l’Ajuntament de Balaguer va avisar puntualment del tancament com de la reobertura. Així mateix, va intercedir entre el Club Esportiu Natació Balaguer i la propietat de l’altra piscina climatitzada de la ciutat perquè els esportistes hi poguessin entrenar durant aquests dies.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.